Over Kant Incasso

 

Wie zijn wij? Een vraag waar we dagelijks mee bezig zijn, wie zijn wij en wie willen we zijn? Kant Incasso is een incassobureau welke gratis en vrijblijvend uw vorderingen incasseert. Dit doen wij op een eerlijke en zo prettig mogelijke manier voor alle partijen.

 

Kant Incasso is een modern bedrijf waar snelheid een echt kernwoord is, binnen één minuut heeft u de vordering ingevoerd via onze website en binnen 24 uur zijn wij in contact met de debiteur. Ook kunnen wij gewoon bij u langs komen, dan voeren wij zelfs binnen enkele seconde de vordering in binnen ons systeem. U wacht immers al lang genoeg op uw geld, uw probleem wordt ons probleem! Wij doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk te helpen!

 

Om de beste service te bieden werken wij samen met advocatenkantoor BVD een hoog aangeschreven advocatenbureau, waar kwaliteit en snelheid voorop staat. Kernwaarden welke dus ook bij Kant Incasso voorop staan. Door middel van deze samenwerking weten wij zeker dat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan al onze klanten.

.